Skip to main content

Ulang Tahung Bride To Be 11 okt 2014


Hai semua ! alhamdulillah , tepat jam 12:00 malam pada tarikh sebelas oktober dua ribu empat belas kini tlah genap umur aku kepada dua puluh dua tahun. Rasa bersyukur sangat masih dipanjangkan umur sehingga ke hari ini. Dapat bekerja dengan tubuh badan yang sihat . Terima Kaseh untuk segala rezeki mu Ya Allah ..


Ucapan pertama yang aku dpat adalah dari My lovely auntie -MAZIAH RAMLI-. terima kaseh untuk ucapan kau , tak ada hadiah tak pe . nanti masa kenduri kahwin aku , aku tuntut la . hahahhah~ im just kidding. Tak kesah pon , janji kau ada masa majlis wedding aku pun dah ckup . :)

Ucapan kedua yang aku dpat adalah dari encik depan rumah aku a.k.a bakal encik suami ku. Terharu dengan ucapan awak, In sha Allah saya akan cuba belajar isteri yang solehah untuk awk dan ibu yang terbaik untuk anak anak kita. 


Nak tahu dekat mana encik sayang aku celebrate my birthday , stay tuned tomorrow ok ! 

Thank you. Doakan kebaikan aku ok :)



Comments

  1. Happy birthday..bgosla, muda2 da nak kawin..tahniah

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalammualaikum , Sila tinggalkan komen anda . Jangan segan segan yew :)

Popular posts from this blog

Selamat Tinggal LC SRI Damansara , Selamat Datang Dzul Iman Selamat Khalifah

Setelah sekian lama tak menulis entry untuk blog. Hari ini ada rasa kerajinan sedikit untuk berkongsi perkembangan terbaru sekarang.. Hampir lima bulan juga aku berkhidmat mengajar di LC sri damansara .. Macam macam pengalaman dan kasih sayang aku dapat dekat sana.. Berat hati juga nak tinggalkan LC Sri Damansara, sebab aku dah mula sayang dan kenal ragam-ragam budak dekat sana. Walaupun sometimes mereka baik , mereka nakal tapi telatah mereka tetap buat aku sayang mereka.  Lagi-lagi budak daycare yang baby tu, sumpah mmg sayang gila dekat dorg. Akan tetapi nak buat macam mana demi masa depan , aku terpaksa quit then cari kerja ditempat yang baru.. Aku tukar kerja untuk kali ini bukan artas sebab suka-suka , tapi untuk memudahkan urusan aku lepas kahwin ni.. Encik Amsyah aku dapat kerja dekat area Kota Kemuning, so aku pun cari la kerja yang berhampiran dengan dia untuk mudah ktorg nak pindah lepas kahwin ni.. Ya allah! Kalau teringat about wedding ktorg, rasa scary sgt tggal two mon…

Little Caliph Sri Damansara

im love being teacher at here now. im feels so happy with them. Enjoy this picture.




New Kids Playard (13pcs + 1pc Door)

🐰New Kids Playard (13pcs + 1pc Door)
.
🍀13pcs + 1pc Door
🍀Material : Plastic
🍀Color : Colourful
🍀Player Age : 2-7 years old
🍀Advantage : Safe, durable, colorful,
easy assembly, easy storing
🍀Usage : Family, Kindergarten, Amusement
place, preschool
.
🎯HARGA : RM380
📦free POSTAGe SM,
. http://www.wasap.my/+60162623700/haisayanaktanyaharga .