Skip to main content

permohonan bercuti..


Selamat petang readers , sedang sibuk ker? Kalau tidak sibuk jemput la menjengah belog yang tidak seberapa nak indah ini. *hehehe *. Alhamdulillah ! Sekadar hendak berkongsi kegembiraan dan keseronokan . Hari ini aku jumpa bos aku Puan Roslina Harun. Macam - macam aku susun sebab segan nak apply cuti kahwin. *sejak bila aku jadi penyegan pon tak tahu la*..

Setelah berbincang dengan bos aku yang sangat lembut dan baik, dia setuju memberikan cuti selama lima hari. Rasa happy sangat , aku rasa kalau aku bekerja dengan ornag lain bukan sennag nak dapat cuti lama macam ini. Tetapi dengan kak ina dia seorang yg sangat memahami dan lemah lembut menyebabkan aku selesa bekerja dibawah seliaan dia.. hari ini kak ina tanya aku, selepas berkahwin kerja sini lagi atdu nak pindah cawangan lain? Aku senyum dan jawab, still lagi nak kerja dengan kak ina.. hehe..

Aku pilih untuk mula bercuti pada hari khamis -16 okt sehingga 22 okt-.. terasa lama cuti itu. Aku akan diakadkan nikah pada 17.10.2014 selepas isyak. Hari khamis baru muka aku ni akan terlihat dirumah. hahha . Sangat sengal rasa.





Comments

Popular posts from this blog

Terabai Seketika

hai blog kesayangan saya, maaf ye buat sementara waktu ini anda akan terabai sebab tuan awak sedang sibuk menguruskan anak - anak di tadika . nanti ada masa yang panjang saya akan berkongsi cerita dengan semua ok :)

penat layan org yg s3lfisH neh !

Hye semua ! assalammualaikum to all readers yg membaca entry aku neh. Entry aku kali neh nak story pasal kepenatan aku hari neh taw ! PENAT + TENSION ! Plan aku gn kengkawan kau ary neh nak keluar tuk beli brg interview nak week . And nk g uma Dilla coz ader buzday party .Tapi sume yg di plan hari neh hancur aw. Dah la penat tgu dak2 boys neh . Lambat mcm2 hal la . Tapi tu ta pe aku bole saba ag . But ader satu yg aku ta leh saba bile kawan aku tnjuk pngai ta der mood dye .  dah bila dye bercakap dye jek nak btol , dye jek nak menang , aku taw dye lagi tua dari kteorg , nak kteorg hrmat dye . Tapi agk2 la law nak sume org ekot ckap dye . kteprg pon ader tahap saba nye .
Jangan campai aku pon tunjuk pangai kurang ajar aku dah la . Penat la nak lyan kepala dye jek . So , perangai dye neh boleh menggangu emosi org lain dan menyebabkan org lain pon jadik ta der mood taw ! . Tolong la hormat perasaan org lain jugak . bila nak buat plan tu rancang la btol2 d akan dtg . ta der niat nak mara kamo…

kepenatan!_bcme kenangan!

ase pnat cgt badan neh!uh!..bru alek dri kmpung la kte an..mcm xcye plak aQue blik kmpung jap jewk..hehe..long journey gk..pnat menunggu bus..haha..kul9 bru dpat bus..cmpi uma kul 11 mlam ..sggah makn dlu cmalam. td ptg dri kuala selangor kul5..cmpi sg.bloh kul6 lbey..cmpi kuis 8.15..haha..pnat gle a..cmalam tman mbe aQue tgok k.l gangster..p aQue xngok ckali..coz aQue da ngok gn nani,aji,balak dye,n bezfren blak dye..haha..bpe kali da Que trun t.s..p xbeli papew pon..2mgu lepaz jek beli handbag..tu pon sebab aQue xde handbag..nak tedy xdpat..uh!sabo jek laa~kdg2 smpi xaw nk cri ape at t.s tu..gpon cuci mte jek!.ahakz~