Skip to main content

permohonan bercuti..


Selamat petang readers , sedang sibuk ker? Kalau tidak sibuk jemput la menjengah belog yang tidak seberapa nak indah ini. *hehehe *. Alhamdulillah ! Sekadar hendak berkongsi kegembiraan dan keseronokan . Hari ini aku jumpa bos aku Puan Roslina Harun. Macam - macam aku susun sebab segan nak apply cuti kahwin. *sejak bila aku jadi penyegan pon tak tahu la*..

Setelah berbincang dengan bos aku yang sangat lembut dan baik, dia setuju memberikan cuti selama lima hari. Rasa happy sangat , aku rasa kalau aku bekerja dengan ornag lain bukan sennag nak dapat cuti lama macam ini. Tetapi dengan kak ina dia seorang yg sangat memahami dan lemah lembut menyebabkan aku selesa bekerja dibawah seliaan dia.. hari ini kak ina tanya aku, selepas berkahwin kerja sini lagi atdu nak pindah cawangan lain? Aku senyum dan jawab, still lagi nak kerja dengan kak ina.. hehe..

Aku pilih untuk mula bercuti pada hari khamis -16 okt sehingga 22 okt-.. terasa lama cuti itu. Aku akan diakadkan nikah pada 17.10.2014 selepas isyak. Hari khamis baru muka aku ni akan terlihat dirumah. hahha . Sangat sengal rasa.





Comments

Popular posts from this blog

Terabai Seketika

hai blog kesayangan saya, maaf ye buat sementara waktu ini anda akan terabai sebab tuan awak sedang sibuk menguruskan anak - anak di tadika . nanti ada masa yang panjang saya akan berkongsi cerita dengan semua ok :)

Selamat Tinggal LC SRI Damansara , Selamat Datang Dzul Iman Selamat Khalifah

Setelah sekian lama tak menulis entry untuk blog. Hari ini ada rasa kerajinan sedikit untuk berkongsi perkembangan terbaru sekarang.. Hampir lima bulan juga aku berkhidmat mengajar di LC sri damansara .. Macam macam pengalaman dan kasih sayang aku dapat dekat sana.. Berat hati juga nak tinggalkan LC Sri Damansara, sebab aku dah mula sayang dan kenal ragam-ragam budak dekat sana. Walaupun sometimes mereka baik , mereka nakal tapi telatah mereka tetap buat aku sayang mereka.  Lagi-lagi budak daycare yang baby tu, sumpah mmg sayang gila dekat dorg. Akan tetapi nak buat macam mana demi masa depan , aku terpaksa quit then cari kerja ditempat yang baru.. Aku tukar kerja untuk kali ini bukan artas sebab suka-suka , tapi untuk memudahkan urusan aku lepas kahwin ni.. Encik Amsyah aku dapat kerja dekat area Kota Kemuning, so aku pun cari la kerja yang berhampiran dengan dia untuk mudah ktorg nak pindah lepas kahwin ni.. Ya allah! Kalau teringat about wedding ktorg, rasa scary sgt tggal two mon…

Little Caliph Sri Damansara

im love being teacher at here now. im feels so happy with them. Enjoy this picture.