Skip to main content

Posts

Showing posts from November, 2015

One Year Already :)

ALHAMDULILLAH ! Setahun sudah berlalu kan Hubby? Langsung tidak terasa begitu cepat masa sudah berlalu meninggalkan kita kan. Baru setahun jagung kita berumah tangga, macam pahit manis kita lalui bersama. Ada waktu kita gembira tidak terkata, ada kata pahit macam kopi tanpa gula. *lagi-lagi waktu kita bergaduh kan*..

HABIT YANG PALING SUKA BOUT AMIRUL SYAHID:Bila dia panggil Honey ! *bila dengar je hubby panggil honey, sengih kalau boleh nak sampai telinga*Bila baring dekat riba dia, dia belai rambut and urut bahu *time tu mai la mengada-ngada, b urut sini, sini lenguh la*Bila dia pimpin tangan tanpa dipinta *kalau keluar paling suka part ni*Dia tak pernah lupa cium dahi bila nak keluar *ni paling suka,sbb rasa kasih sayang dia tak pernah kurang*



Hai Amirul Syahid !  Seronok tak menjadi suami kepada Nornajatulshima Binti Arbain? Apa khabar sayang dan rindu awak untuk isteri awak n? Masih sama , atau semakin bertambah ea? Jangan cakap berkurang pulak ! *ada yang kena balik dengan kual…