Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2015

MARRIAGE LIFE

Wah ! Excited nak menaip rasa nya, rindu sangat dekat dunia berbloging macam dulu-dulu kala, *ayat macam duduk zaman apa je aku sekarang*. Bukan apa dulu bujang , ada la banyak masa nak berbloging,singgah sana sini. Since dah kahwin ni, memang tak sempat nak jenguk blog yang dah semakin layu. *sob,sob*.
Dulu sebelum kahwin memang banyak masa terluang , boleh la nak curi-curi berblog. Bila dah kahwin, nah amekkau.  Celik mata pukul 6.30 pagi, then pergi tadika bekerja sampai la pukul 6.15 baru balik. Perghh! bila dapat balik ke rumah hilang segala penat lelah dan stress di tadika. *bukan la stress sangat, cuma pnat dari segi mental* kerana kami belajar bersabar dengan anak-anak. Okeyyyyyyhhhh ! habis di tadika , bila balik rumah berderet kerja dekat rumah. Nak fikir nak masak apa setiap hari, sebab dah tidak tahu nak masak dah. Dah habis menu , heheh *padahal aku yang tak reti masak menu susah* menu cecampak reti la. Nasib baik encik suami kata sedap ye sayang. Dari memasak, masa tu la…

Wall Decoration . Jom PM saya laju laju

PM for order. Ehhh. Anda ingin mengabdikan gambar anda bersama keluarga, suami, anak anak dan tersayang di atas kanvas ? Boleh dijadikan wall deco yang indah. *10x10 *15x15 *20x20 *30x30 *40x40
Boleh Pm saya 0103346702(shima)/01116986038(juwita)?