Skip to main content

Hari terindah Amirul syahid & Nornajatulshima .

Hai pembaca sekalian  ! Hola, Maaf lama menghilangkan diri, baru hari ini menjengah dan buat post entry. Dua minggu kebelakangan ini agak sibuk kerana aku masih dalam proses menstabilkan diri dengan rumah tangga. *ops!rumahtangga
* heheh. Bila cakap words rumah tangga macam tidak percaya yang aku sekarang sudah bersuami. Kenkdang tersasul panggil suami still tunang. Encik suami pon kata janggal . *hahaha*
Okeyh ! sebelum korg keliru bila aku bernikah, dalam post entry ni aku akan ceritakan sedikit about wedding aku. Dalam post entry hari ini , aku nak cerita pasal nikah dulu okeyh. *kita cerita satu persatu ok * -rasa excited pulak nak cerita wedding sendiri , padahal inai dekat jari dah nak hilang- 

Alhamdulillah. tepat jam 9.20 pm pada 17 oktober 2014 aku selamat dinikahkan dengan pasangan aku * AMIRUL SYAHID*. Masa that day ktorg nikah hujan lebat sangat, tapi alhamdulillah majlis nikah malam tu berjalan lancar. Dengan sekali lafaz aku sah jadi milik dia. :)


Dekat sini aku share sedikit gambar sepanjang majlis pernikahan aku, malam nikah tu semua simple je. Make up pon kau suruh my lovely auntie je yang buat. 









Comments

  1. tahniah shima...semoga berbahagia dan berkekalan hingga akhir hayat... ^_^

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalammualaikum , Sila tinggalkan komen anda . Jangan segan segan yew :)

Popular posts from this blog

Terabai Seketika

hai blog kesayangan saya, maaf ye buat sementara waktu ini anda akan terabai sebab tuan awak sedang sibuk menguruskan anak - anak di tadika . nanti ada masa yang panjang saya akan berkongsi cerita dengan semua ok :)

penat layan org yg s3lfisH neh !

Hye semua ! assalammualaikum to all readers yg membaca entry aku neh. Entry aku kali neh nak story pasal kepenatan aku hari neh taw ! PENAT + TENSION ! Plan aku gn kengkawan kau ary neh nak keluar tuk beli brg interview nak week . And nk g uma Dilla coz ader buzday party .Tapi sume yg di plan hari neh hancur aw. Dah la penat tgu dak2 boys neh . Lambat mcm2 hal la . Tapi tu ta pe aku bole saba ag . But ader satu yg aku ta leh saba bile kawan aku tnjuk pngai ta der mood dye .  dah bila dye bercakap dye jek nak btol , dye jek nak menang , aku taw dye lagi tua dari kteorg , nak kteorg hrmat dye . Tapi agk2 la law nak sume org ekot ckap dye . kteprg pon ader tahap saba nye .
Jangan campai aku pon tunjuk pangai kurang ajar aku dah la . Penat la nak lyan kepala dye jek . So , perangai dye neh boleh menggangu emosi org lain dan menyebabkan org lain pon jadik ta der mood taw ! . Tolong la hormat perasaan org lain jugak . bila nak buat plan tu rancang la btol2 d akan dtg . ta der niat nak mara kamo…

kepenatan!_bcme kenangan!

ase pnat cgt badan neh!uh!..bru alek dri kmpung la kte an..mcm xcye plak aQue blik kmpung jap jewk..hehe..long journey gk..pnat menunggu bus..haha..kul9 bru dpat bus..cmpi uma kul 11 mlam ..sggah makn dlu cmalam. td ptg dri kuala selangor kul5..cmpi sg.bloh kul6 lbey..cmpi kuis 8.15..haha..pnat gle a..cmalam tman mbe aQue tgok k.l gangster..p aQue xngok ckali..coz aQue da ngok gn nani,aji,balak dye,n bezfren blak dye..haha..bpe kali da Que trun t.s..p xbeli papew pon..2mgu lepaz jek beli handbag..tu pon sebab aQue xde handbag..nak tedy xdpat..uh!sabo jek laa~kdg2 smpi xaw nk cri ape at t.s tu..gpon cuci mte jek!.ahakz~