Skip to main content

Hari terindah Amirul syahid & Nornajatulshima .

Hai pembaca sekalian  ! Hola, Maaf lama menghilangkan diri, baru hari ini menjengah dan buat post entry. Dua minggu kebelakangan ini agak sibuk kerana aku masih dalam proses menstabilkan diri dengan rumah tangga. *ops!rumahtangga
* heheh. Bila cakap words rumah tangga macam tidak percaya yang aku sekarang sudah bersuami. Kenkdang tersasul panggil suami still tunang. Encik suami pon kata janggal . *hahaha*
Okeyh ! sebelum korg keliru bila aku bernikah, dalam post entry ni aku akan ceritakan sedikit about wedding aku. Dalam post entry hari ini , aku nak cerita pasal nikah dulu okeyh. *kita cerita satu persatu ok * -rasa excited pulak nak cerita wedding sendiri , padahal inai dekat jari dah nak hilang- 

Alhamdulillah. tepat jam 9.20 pm pada 17 oktober 2014 aku selamat dinikahkan dengan pasangan aku * AMIRUL SYAHID*. Masa that day ktorg nikah hujan lebat sangat, tapi alhamdulillah majlis nikah malam tu berjalan lancar. Dengan sekali lafaz aku sah jadi milik dia. :)


Dekat sini aku share sedikit gambar sepanjang majlis pernikahan aku, malam nikah tu semua simple je. Make up pon kau suruh my lovely auntie je yang buat. 









Comments

  1. tahniah shima...semoga berbahagia dan berkekalan hingga akhir hayat... ^_^

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalammualaikum , Sila tinggalkan komen anda . Jangan segan segan yew :)

Popular posts from this blog

Selamat Tinggal LC SRI Damansara , Selamat Datang Dzul Iman Selamat Khalifah

Setelah sekian lama tak menulis entry untuk blog. Hari ini ada rasa kerajinan sedikit untuk berkongsi perkembangan terbaru sekarang.. Hampir lima bulan juga aku berkhidmat mengajar di LC sri damansara .. Macam macam pengalaman dan kasih sayang aku dapat dekat sana.. Berat hati juga nak tinggalkan LC Sri Damansara, sebab aku dah mula sayang dan kenal ragam-ragam budak dekat sana. Walaupun sometimes mereka baik , mereka nakal tapi telatah mereka tetap buat aku sayang mereka.  Lagi-lagi budak daycare yang baby tu, sumpah mmg sayang gila dekat dorg. Akan tetapi nak buat macam mana demi masa depan , aku terpaksa quit then cari kerja ditempat yang baru.. Aku tukar kerja untuk kali ini bukan artas sebab suka-suka , tapi untuk memudahkan urusan aku lepas kahwin ni.. Encik Amsyah aku dapat kerja dekat area Kota Kemuning, so aku pun cari la kerja yang berhampiran dengan dia untuk mudah ktorg nak pindah lepas kahwin ni.. Ya allah! Kalau teringat about wedding ktorg, rasa scary sgt tggal two mon…

Little Caliph Sri Damansara

im love being teacher at here now. im feels so happy with them. Enjoy this picture.




New Kids Playard (13pcs + 1pc Door)

🐰New Kids Playard (13pcs + 1pc Door)
.
🍀13pcs + 1pc Door
🍀Material : Plastic
🍀Color : Colourful
🍀Player Age : 2-7 years old
🍀Advantage : Safe, durable, colorful,
easy assembly, easy storing
🍀Usage : Family, Kindergarten, Amusement
place, preschool
.
🎯HARGA : RM380
📦free POSTAGe SM,
. http://www.wasap.my/+60162623700/haisayanaktanyaharga .