Skip to main content

Bantuan Please !!


Hye all readers ,blogger yang singgah ke belog ini. Boleh tak saya nak minta bantuan korg sedikit je? Tak banyak pon korg. Tak susah pon , boleh ye korg? Jasa korg amat aku hargai taw. 
Aku nak minta bantuan korg like page bisnes online aku. Korg boleh cari dekat FB, nama "DRESS FOR ALL".. tak susah pon , just tolong tekan button like je. Boleh ye ^_^..



https://www.facebook.com/pages/Dress-For-All/1505443929694370?fref=ts




Terima Kaseh :)

Comments

Popular posts from this blog

Terabai Seketika

hai blog kesayangan saya, maaf ye buat sementara waktu ini anda akan terabai sebab tuan awak sedang sibuk menguruskan anak - anak di tadika . nanti ada masa yang panjang saya akan berkongsi cerita dengan semua ok :)

Selamat Tinggal LC SRI Damansara , Selamat Datang Dzul Iman Selamat Khalifah

Setelah sekian lama tak menulis entry untuk blog. Hari ini ada rasa kerajinan sedikit untuk berkongsi perkembangan terbaru sekarang.. Hampir lima bulan juga aku berkhidmat mengajar di LC sri damansara .. Macam macam pengalaman dan kasih sayang aku dapat dekat sana.. Berat hati juga nak tinggalkan LC Sri Damansara, sebab aku dah mula sayang dan kenal ragam-ragam budak dekat sana. Walaupun sometimes mereka baik , mereka nakal tapi telatah mereka tetap buat aku sayang mereka.  Lagi-lagi budak daycare yang baby tu, sumpah mmg sayang gila dekat dorg. Akan tetapi nak buat macam mana demi masa depan , aku terpaksa quit then cari kerja ditempat yang baru.. Aku tukar kerja untuk kali ini bukan artas sebab suka-suka , tapi untuk memudahkan urusan aku lepas kahwin ni.. Encik Amsyah aku dapat kerja dekat area Kota Kemuning, so aku pun cari la kerja yang berhampiran dengan dia untuk mudah ktorg nak pindah lepas kahwin ni.. Ya allah! Kalau teringat about wedding ktorg, rasa scary sgt tggal two mon…

Little Caliph Sri Damansara

im love being teacher at here now. im feels so happy with them. Enjoy this picture.