Skip to main content

Posts

Showing posts from August, 2013

Pasang Surut Our Relationship

Hai Semua waktu-waktu macam neh semua orang sedang melayari mimpi korg kan ?? Aku masih gigih nak mengetuk-ngetuk keyboard lappy kesayangan aku neh. Tak tahu la kenapa lately aku suka tidur lambat, nak kata banyak pikir pon maybe la katakan. Sekarang jam dinding lappy sudah menunjukkan 3:35 A.M but i'm still awake. Tah kenapa time macam neh mood nak mengupdate belog sampai , aku pon tak tahu nak cerita apa. Apa yang aku dapat rasa kebelakangan neh hubungan aku dengan tunang macam sunyi dan sepi untuk beberapa hari neh. Baru neh ade la kami gaduh sket, tak ade la besar mana tapi tak tahu kenapa still macam hambar. Adakah aku yang masih terasa dengan kata-kata dia? Atau dia ade masalah tapi tak nak share dengan aku ea?  Hati mana yang tak kecewa bila mendengar orang yang kita sayang kata dia bosan dengan kita. Aku cuma manusia biasa, hati mana yang tak kecewa dan hampir semalaman menangis tak boleh tidur. Sebab uh sekarang aku hati-hati nak contact dia takut menganggu atau dia bosa…

Aidilfitri 2013 :)

Hai kawan-kawan , sedar tak sedar sudah tiga minggu kita beraya. Ni ha baru sempat berblog, sebelum neh tak ade masa dan tak ade line tenet sebenarnya . hehehe. So, before to late ni aku nak wish jugak "SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR BATIN :)". Pengalaman beraya tahun ni seronok sangat sebab dapat balik kampung belah ayah aku dekat negeri bendera hitam putih (PAHANG DARUL MAKMUR) aku tak sure la korg semua taw kamppung aku neh. Kampung aku neh terletak dalam hutan , FELDA la katakan. Nama kampung aku Lepar Utara 2. Alhamdulillah! tahun ni hepi sangat maseh dapat berkumpul dengan tokwan n nenek aku serta pakcik, makcik aku. Tahun depan tak dapat nak berkumpul belah sana dah. Sebab turn untuk beraya di Sekinchan pulak. Heehhe padahal kena jimat bajet untuk majlis aku dengan tunang next year. Amin, mudahan panjang jodoh kami :). Now aku kembali masuk ke kolej (KUIS). Bila dengar jek lagu hari raya, aku still merindukan rumah sebab maseh tak puas beraya dah kena balik…