Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2017

Selamat Datang Tahun Baru, Selamat Datang Kisah Baru ...

Bila rasa rindu nak menulis datang , muncul la aku di sini. Wah ! Lama gila tak muncul dekat blog ni. Last aku menulis november 2015. Hampir dua tahun juga tidak menulis. Lama kemain nya la. Ini dah masuk Tahun 2017 , ha ! baru la muncul semula. Rasanya belum terlambat kan aku sendiri nak ucapkan 
"SELAMAT TAHUN BARU 2017, SEMOGA SEGALA IMPIAN KORANG YANG MEMBACA BLOG INI TERCAPAI DENGAN JAYA NYA !! "





Selamat datang 2017, lepas ini akan bermula kisah baru dalam kehidupan kita, untuk tahun ini aku tidak la mempunyai azam yang terlalu besar. Korang punya azam atau impian di tahun baru ini apa ya?? meh la share cerita kita ..
Untuk aku , impian di Tahun Baru 2017, Cukup sekadar dua permintaan. aku berharap aku akan dikurniakan zuriat (after two years married) .. impian amboi sangat kan ? ! hahaha... 

Impian kedua nya aku berharap peniagaan aku dan suami sukses dan semakin lebar, tidak meminta untuk mejadi kaya . Hanya sekadar ingin mencukupi untuk mebayar segala komitmen (huta…