Skip to main content

Posts

Showing posts from 2011

#heartsicknow! aku benci kau! paham??!

my sharing now!my feeling so bad today..:( dalam hidup aku..blom prnah lagi aku bncikan org taw..p baru kali aku saya bncikan seseorang aw..aku bnci cgt at dye..sampai aty dye buat aku mcm neh..dlu mcm2 jnji dye bg at aku..last2 dye tggal an aku..kalo boleh aku nak block dye dari hidup aku..ade paham! #akubncicgtatko!aku xnak tgok muke ko aku..aku xnyesal kenal n trime cnta ko..p yg aku sakit adalah nk lupakan n buang ko dari hidup aku..skitnye aku jek tanggung..ko skunk sdang berbahgie.. dulu mcm2 janji ko tabur at aku an..mmg aku taw aku neh xbek tuk ko..ade pompuan yg lbeyh bek tuk ko..p ko aw x aku syang an ko hampir sepenuh aty aku.. ko xsedar lagsung bila ko melangkah pergi..ko dah bwak hampir separuh dri smngat idup aku..slow ko bwak pergi apa yang aku ade..aku hampir tersungkur sendiri..sket pon ko xpandang ak an.. manna jnji ko yg ko ckap.. wpon ape pon yg jadik b xan tggal an bby..cume bby at aty b..b xleh hidup tnpe bby..cume bby yg buat b snyum...bnyak ag la jnji ko.. adkah itu …
sengal an aku neh!kaki bear pon jadik an..nak uat cne chumel cgt bear neh..

ramainye..wah!lub u all la!


ha!bgos btol anak dara and teruna duk at tgge an malam2..balik la oi!



sweet moments...sume tantek an..cyunk korg sanad la..
saat bersama mereka adalah saat menyeronokkan aw.. terhibur sanad kua gan korg..pas neh bole lah lepak ag an..hehe..wapon pnat jalan kaki dari pavillion nak ke times square..p memang son0k a!.xbhong la korg.. 
kelakar la bile tgok pic korg..macam gaya ade aw..aku neh plak jenis gile kamera..mmg suka bab gambar2 neh..hehe..paz neh kita lepak ramai2 ag aw.
ase sdedyh lak nak berpisah gn korg law dah lepas diploma nanty..dah xdpat nak lepak gn korg..kita masing akan dapat kwan yang baru..hope ape pon yang terjadi kita tetap bersahabat selamanya taw! pomiss aw korg neh!

- you and me -

setiap langkahku
ku ingin kau selalu ada di sisiku
setiap nafasku
ku ingin kau selalu ada di dekatku
hidup ini harus memilih
dan siapa yang ingin hidup sendiri
jangan pernah menyerah selama hidup ini
ku hanya ingin bersama denganmu

ooh aku yang mencintaimu
kan ku beri semua yang terbaik untukmu
hoo aku yang menyayangimu
kan ku lakukan semua hanya untukmu

nanana nanananana nana
nanana nananana

rasanya begitu indah
berdua (berdua) just you and me

setiap langkahku
ku ingin kau selalu ada di sisiku
setiap nafasku
ku ingin kau selalu ada di dekatku

hidup ini harus memilih
dan siapa yang ingin hidup sendiri
dan selama hidup ini
ku hanya ingin bersama denganmu

ooh aku yang mencintaimu
kan ku beri semua yang terbaik untukmu
hoo aku yang menyayangimu
kan ku lakukan semua hanya untukmu

ooh aku yang mencintaimu
kan ku beri semua yang terbaik untukmu
hoo aku yang menyayangimu
kan ku lakukan semua hanya untukmu

nanana nanananana nana
nanana nananana

rasanya begitu indah
berdua (berdua) just you and me
rasa…