Skip to main content

Kitty New Travelling Bag

๐ŸฐKitty New Travelling Bag
๐Ÿ€Texture : Oxford Textile
๐Ÿ€Refer To The Part Type : Soft Handle
๐Ÿ€Internal Structure : Hidden Zipper Pocket
๐Ÿ€Pattern : Cartoon Anime
๐Ÿ€Lining Material : Polyester
๐Ÿ€Color: Black, Pink, Red & Purple
#bag #hellokitty #cutebag #hellokittycollection #girlfashion#baranganakdanemak #handbag #colourfulbag #hellokitty #womenbag#purse #kidsbag #begbalikkampung #begraya2017


Popular posts from this blog

Little Caliph Sri Damansara

im love being teacher at here now. im feels so happy with them. Enjoy this picture.

New Kids Playard (13pcs + 1pc Door)

๐ŸฐNew Kids Playard (13pcs + 1pc Door)
๐Ÿ€13pcs + 1pc Door
๐Ÿ€Material : Plastic
๐Ÿ€Color : Colourful
๐Ÿ€Player Age : 2-7 years old
๐Ÿ€Advantage : Safe, durable, colorful,
easy assembly, easy storing
๐Ÿ€Usage : Family, Kindergarten, Amusement
place, preschool
๐Ÿ“ฆfree POSTAGe SM,
. .

Selamat Tinggal LC SRI Damansara , Selamat Datang Dzul Iman Selamat Khalifah

Setelah sekian lama tak menulis entry untuk blog. Hari ini ada rasa kerajinan sedikit untuk berkongsi perkembangan terbaru sekarang.. Hampir lima bulan juga aku berkhidmat mengajar di LC sri damansara .. Macam macam pengalaman dan kasih sayang aku dapat dekat sana.. Berat hati juga nak tinggalkan LC Sri Damansara, sebab aku dah mula sayang dan kenal ragam-ragam budak dekat sana. Walaupun sometimes mereka baik , mereka nakal tapi telatah mereka tetap buat aku sayang mereka.  Lagi-lagi budak daycare yang baby tu, sumpah mmg sayang gila dekat dorg. Akan tetapi nak buat macam mana demi masa depan , aku terpaksa quit then cari kerja ditempat yang baru.. Aku tukar kerja untuk kali ini bukan artas sebab suka-suka , tapi untuk memudahkan urusan aku lepas kahwin ni.. Encik Amsyah aku dapat kerja dekat area Kota Kemuning, so aku pun cari la kerja yang berhampiran dengan dia untuk mudah ktorg nak pindah lepas kahwin ni.. Ya allah! Kalau teringat about wedding ktorg, rasa scary sgt tggal two mon…