Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2012

Exam Fever :]

Assalammualaikum semua .
Dah agk lama aku tinggalkan belog aku neh , Bukan ta rajin nak m'update belog neh . Just aku ta tau nak story pasal apa jek . hehe ~ Aku sebenarnya baru lepas balik bercuti dekat kampung . Disebabkan aku minggu neh start EXAM FINAL . tuh yg last week cuti study week .


Sebut jek exam , seram sejuk aku rasa badan neh . Takot sangat . Aku ta na jadik macam sem yang lepas . Cukup la sekali aku tercilap langkah . Kali neh aku ta nak buat silap yang sama lagi .
 Hari neh first paper aku BI . aduus ! takot nya . dalam masa sejam jek lagi aku akan melangkah ke Dewan Exam PKK .


Korg semua doa kan aku dapat buat yang terbaik yew . Kepada Semua Student DIB 4 C Aku doakan korg semua dapat buat yang terbaik tuk E

with Mila :]

Photoshot Dib 4 C

Ungkapan Yang Dinanti

Assalammualaikum tuk semua . Salam di beri sebelum aku m'update blog aku kali ini , Entry aku kali neh Pasal UNGKAPAN YANG AKU NANTIKAN . Last week an aku pergi camping , lama gak aku tggal an C dia aku tuh .


Nak taw ape ungkapan yg aku tgu tuh . Ungkapan yang selalu dye lafazkan at aku dlu , dye ta nah lupa setiap masa tuk lafazkan that three WORDS . But skunk since aku balik dari camping dye ta nah lafzakan that words . If aku say love you . Dye just akan umm  , um .  Hati pompuan an maner ta tersentuh , but ta pe lah . kesibikan dye buat dye lupa or malas nak ungkapan thats words ot . Sdeyh gak rasanya macam syok sendiri jek ble kita lafazkan perkataan tuh , dye just akan umm , mm ..


Sabar lah Wahai hati , Dugaan buat mu .
Aku rindu sangat nak dengar , maybe esok dye akan cakap ot . Biar lah hati neh menangis sekjap . Dah terlalu banyak kau ketawa wahai hati . Dah tiba masa ko berehat sebantar . Kadangkala Menangis akan melegakan hati jua .

3 hari 2 Malam

Assalamualaikum. agak dah berhari gak ak ta update blog aku neh . Sibuk sangat la katakan , aku pon gunakan la beberapa minit yg kau ader tok mengedit blog KESAYANGAN aku neh . Sebelum aku pergi bercamping neh . heheheh , sempat ag an m'update blog . ape lah aku neh . Tapi ta kesah la . Blog kau an , bukan ade org peduli pon .
Entry aku kali bertajuk 3 hari dua malam an . Sebab kejap lagi aku akan pergi bercamping , dekat Hulu Langat . Aku rasa malas sangat nak pergi taw , bukan ape , asgment aku bnyak lagi ot ta ciap . dah la hari isnin nak kena hantar dah . Pastu , ary isnin pon aku ader exam midterm mikroekonomi aw. aduuusss! tatau la cne . hope cgt hari ahad tuh aku dpat setelkan semunya .

picture my Tayunx !

Salam Maulidur Rasul ;]

Nak Baby cmnie

Boleh ta Amirul Syahid ??? hehe ! eceeh gatal kan che' neh . huhu .

Kenakalan aku hari neh !

Assalammualaikum semua ! apa kabo ? in mandarin dia , NI HAO MA ? eheheh , entry aku hari neh cerita kenakalan aku dalam demam neh ha . hehe . Oke cmnie , exactly aku busan hari neh aku pon pikir l nak buat ape . Sekali akudapat idea nk m'edit picture. Coz da lama aku ta edit picture neh . Rindu lak aku nak edit pic Aku dengan Kechik Moshiro neh . Niat aku just nak edit aku picture dengan Bf aku sorg neh jek la taw .Jeng ! Jeng ! tiba lak telah mendapat ilham nak edit picture adeq aku [ Nurathirah Shamsudin with Mat Panjang sog neh ] . hahaha ! Aku hope korg ta mara taw . KOrg Sweet sangat taw , aku yg tgok pic neh pon jadik JELES taw . Sory sangat2 to korg taw . Sebenarnya aku curi2 ambek picture korg neh . Aku kutip semua picture korg neh dari FB [ Aina Fazil ] :] sowie jugak to Aina coz cyma amek picture neh tanpa izin taw . Jeng ! jeng ! Jeng ! nak tgok ta picture edit yang aku curi - curi amek tuh ?
Tadaaa !
[ NURATHIRAH SHAMSUDIN , MOHD ROZAINI ] Ape pendapat korg pasal picture ne…

my words To You

awak tahu tak sebab apa saya sukakan langit..?


sebab bila saya pandang langit mesti saya terbayang wajah awak. .


awak tahu tak sebab apa saya sukakan bulan dan bintang..??


sebab bulan dan bintang lah yang telah mengajar saya erti sebuah 


kehidupan..dan awak tahu tak kenapa saya terlalu sayangkan 


awak..sebab awak telah mengambil seluruh bahagian hati 


saya...maafkan saya yaa jika ada kata2 yang membuatkan awak 


terasa...sebenarnya tak pernah sekali terlintas atau terniat pada diri 


saya untuk menyakiti rasa awak...yang saya tahu saya akan terus 


membuatkan awak selalu bahagia bersama saya !