Skip to main content

Join contest..


Tadi singgah belog AINA AKMAL. So sweet blog dia, best sangat singgah situ. Tak sangka pulak dia tengah buat contest. Aku pun teringin nak join. Sebabnya sebelum ni aku tak pernah join mana - mana contest pon, ini sekadar cuba cuba kalau ada luck la..




Tu dia link untuk contest ni, dia bagi tempoh 24 jam saja, ada sesiapa lagi yang nak join Jom pakat ramai - ramai :)

Hope ada lucky nak wedding ni. hehehe ~












Comments

Popular posts from this blog

Little Caliph Sri Damansara

im love being teacher at here now. im feels so happy with them. Enjoy this picture.




New Kids Playard (13pcs + 1pc Door)

🐰New Kids Playard (13pcs + 1pc Door)
.
🍀13pcs + 1pc Door
🍀Material : Plastic
🍀Color : Colourful
🍀Player Age : 2-7 years old
🍀Advantage : Safe, durable, colorful,
easy assembly, easy storing
🍀Usage : Family, Kindergarten, Amusement
place, preschool
.
🎯HARGA : RM380
📦free POSTAGe SM,
. http://www.wasap.my/+60162623700/haisayanaktanyaharga .

SOFIA SLING BAG

NEW ARRIVAL JULY🐰 SOFIA SLING BAG
.
🍀Colour : Pink, Blue & Red
🍀Size : 13cm x 6cm x 16cm
🍀Applicable to : Children
🍀Gender 🐰Frozen Anna Elsa Handbag
.
🍀Colour : Red & Purple
🍀Size : 12cm x 6cm x 16cm
🍀Applicable to : Children
🍀Gender : Female
.
🎯HARGA : RM32
📦POSTAGE RM7 SM, RM11 SS


http://www.wasap.my/+60162623700/haisayanaktanyaharga







. #kidsraya#begbudak#handbagbudak