Skip to main content

Join contest..


Tadi singgah belog AINA AKMAL. So sweet blog dia, best sangat singgah situ. Tak sangka pulak dia tengah buat contest. Aku pun teringin nak join. Sebabnya sebelum ni aku tak pernah join mana - mana contest pon, ini sekadar cuba cuba kalau ada luck la..




Tu dia link untuk contest ni, dia bagi tempoh 24 jam saja, ada sesiapa lagi yang nak join Jom pakat ramai - ramai :)

Hope ada lucky nak wedding ni. hehehe ~












Comments

Popular posts from this blog

Terabai Seketika

hai blog kesayangan saya, maaf ye buat sementara waktu ini anda akan terabai sebab tuan awak sedang sibuk menguruskan anak - anak di tadika . nanti ada masa yang panjang saya akan berkongsi cerita dengan semua ok :)

Selamat Tinggal LC SRI Damansara , Selamat Datang Dzul Iman Selamat Khalifah

Setelah sekian lama tak menulis entry untuk blog. Hari ini ada rasa kerajinan sedikit untuk berkongsi perkembangan terbaru sekarang.. Hampir lima bulan juga aku berkhidmat mengajar di LC sri damansara .. Macam macam pengalaman dan kasih sayang aku dapat dekat sana.. Berat hati juga nak tinggalkan LC Sri Damansara, sebab aku dah mula sayang dan kenal ragam-ragam budak dekat sana. Walaupun sometimes mereka baik , mereka nakal tapi telatah mereka tetap buat aku sayang mereka.  Lagi-lagi budak daycare yang baby tu, sumpah mmg sayang gila dekat dorg. Akan tetapi nak buat macam mana demi masa depan , aku terpaksa quit then cari kerja ditempat yang baru.. Aku tukar kerja untuk kali ini bukan artas sebab suka-suka , tapi untuk memudahkan urusan aku lepas kahwin ni.. Encik Amsyah aku dapat kerja dekat area Kota Kemuning, so aku pun cari la kerja yang berhampiran dengan dia untuk mudah ktorg nak pindah lepas kahwin ni.. Ya allah! Kalau teringat about wedding ktorg, rasa scary sgt tggal two mon…

Little Caliph Sri Damansara

im love being teacher at here now. im feels so happy with them. Enjoy this picture.