Skip to main content

Sentuhan Daripada Tri Yo Entertainment


Alhamdulillah !

Ucapan terima kasih yang tidak terhingga kepada Tri Yo Entertainment sebab shoot gambar yang sangat lawa - lawa dan gojes gitu ! *kerana sentuhan yang menarik dari Tri Yo la aku yang tak berapa nak cun , ni nampak cun * hahahah..

Aku sangat suka kan sentuhan mereka dan cara kerja mereka. Sangat seronok bekerjasama dengan mereka, mereka sangat sporting dan membuatkan aku dan husben selesa memilih mereke menjadi photographer kami. 

Kepada sesiapa yang masih mencari photographer, boleh mencuba tengok hasil kerja Tri Yo entertainment. Memang awesome la :)

Dorang menawarkan harga yang sangat berpatutan dan selalu buat promo taw. 

Boleh singgah di page mereka , untuk melihat harga dan cara menghubungi mereka !

( https://www.facebook.com/triyoentertainment?fref=ts )
Comments

Popular posts from this blog

Terabai Seketika

hai blog kesayangan saya, maaf ye buat sementara waktu ini anda akan terabai sebab tuan awak sedang sibuk menguruskan anak - anak di tadika . nanti ada masa yang panjang saya akan berkongsi cerita dengan semua ok :)

Selamat Tinggal LC SRI Damansara , Selamat Datang Dzul Iman Selamat Khalifah

Setelah sekian lama tak menulis entry untuk blog. Hari ini ada rasa kerajinan sedikit untuk berkongsi perkembangan terbaru sekarang.. Hampir lima bulan juga aku berkhidmat mengajar di LC sri damansara .. Macam macam pengalaman dan kasih sayang aku dapat dekat sana.. Berat hati juga nak tinggalkan LC Sri Damansara, sebab aku dah mula sayang dan kenal ragam-ragam budak dekat sana. Walaupun sometimes mereka baik , mereka nakal tapi telatah mereka tetap buat aku sayang mereka.  Lagi-lagi budak daycare yang baby tu, sumpah mmg sayang gila dekat dorg. Akan tetapi nak buat macam mana demi masa depan , aku terpaksa quit then cari kerja ditempat yang baru.. Aku tukar kerja untuk kali ini bukan artas sebab suka-suka , tapi untuk memudahkan urusan aku lepas kahwin ni.. Encik Amsyah aku dapat kerja dekat area Kota Kemuning, so aku pun cari la kerja yang berhampiran dengan dia untuk mudah ktorg nak pindah lepas kahwin ni.. Ya allah! Kalau teringat about wedding ktorg, rasa scary sgt tggal two mon…

Little Caliph Sri Damansara

im love being teacher at here now. im feels so happy with them. Enjoy this picture.