Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2013

Port Dickson Dan PutraJaya

Baru Update :)

Hai semua yang masih mengikuti belog neh, kalau maseh ade la. Kalau tak ade tidak mgapa , blog neh memang sekadar hiburan tok aku berkongsi kisah hidup aku yang tidak berapa nak meanrik neh. ehehh~ Setelah tiga minggu tidak singgah ke Belog yang comel neh , menggunung rasa rindu dekat belog neh. Baru hari neh dapat nak mengUPDATE belog aku neh. Hari neh da hampir tiga minggu aku tamat praktikal dan sudah dua minggu aku bergelar student kembali , hehe (tambah semester ) jadik la semester tujuh skunk. Aku cuma repeat satu paper jek untuk semester kali ni. Minggu lepas aku berjaya menyiapkan report aku yang merunsingkan tuh. haha~ Rasa lapang sket kepala neh ha. Sekarang tinggal nak fokus dekat majlis yang nak dekat lagi LIMA HARI saja lagi.  Semoga apa yang kami rancang dan majlis ini akan berjalan dengan lancar..  AMIN. Kalian tolong doakan kebahagiaan :)

Shopping Time :)

Hai gegirls and boys yang sedang membaca entry neh ! Good Morning , mari kita ceriakan mood-mood pagi neh . Sebab di hari senin macam neh mesty korang semua maseh takde mood kan? Moood still nak menyambung cutikan ? ehheheh. Aku pon ade rasa macam tuh , tapi still menceriakan hari. Tak nak mood down. wuuaa ! (Act, dalam hati tengah susah hati nak berpisah dengan kesayangan esok sampai jumaat tak jumpa sudah) dia kena buat keje dekat Key El =,= ! Entry hari neh aku nak cerita perihal majlis pertunangan aku nanti, Semalam adalah hujung minggu yang memenatkan. Keluar pukul 10 pagi , first pagi-pagi dah jejak ke kedai cincin , bakal mak mentua ajak beli cincin. Menggigil gak nak pilih yang mana, segan gn bakal mak mentua , sejuk gak tangan masa mak dia sarungkan cincin suruh try. heheh. Mak dia pilih aku pkai jek. hoho .  Akhirnya , dpat la cincin yang berkenan dihati. Tapi aku takut nak pakai nanti, takut hilang. ^^ Lepas dah dapat beli cincin kteorg attend kenduri sat, rumah kawan lama…