Skip to main content

Encik Suami


Amirul Syahid. Hai awak ! Hai kawan baik , sahabat, jiwa, hati, imam dan Suami ku. Sedar tidak sedar dah hampir setahun juga kan kita jadi suami isteri cepat nya masa berlalu kan dear.
* tak tahu la awak baca atau tidak entry ini tapi saya nak tulis juga*

Dear my Hubby,
Is very proud to call you my friend, to call you my lover, and i feel blessed to call you my hubby. You're just not my friend, you're my LOVE. You're not just my love, you're my Heart. You're not just my heart, You're my LIFE, You're not just my life, You're my EVERYTHING to me Amirul Syahid.

Dear my hubby,
Saya tahu sepanjang lapan bulan kita menjalani rumah tangga kita pelbagai rasa,usaha, dan pengorbanan yang awak dah lakukan untuk saya. Saya rasa bahagia dan beruntung menjadi isteri awak. Saya berharap dan berdoa semoga rasa kasih sayang dan bahagia ini akan berkekalan hingga ke akhir hayat kita jika diberi ke izinan oleh ALLAH. Saya berharap kita diberi peluang menjadi isteri awak hingga ke akhir hayat dan di akhirat sana.





Dear Amirul Syahid,
Semoga kita berdua akan mejadi pasangan yang lebih tabah untuk mengharungi segala ujian dan pahitnya dalam perhubungan kita. Dalam hari-hari kita tidak semuanya indah kan b?? Bohong kalau saya kata tiap-tiap hari kita bhagia, adakala berlaku juga perbalahan antara kita. Masing-masing ada ego kan? Semoga kita terus mampu bertahan dengan sikap masing-masing. Honey tidak kisah untuk terima keburukan b, sebab honey bukan nak hubby yang sempurna. Cukup ada hubby menyempurnakan honey. Honey harap hubby pon dapat terima buruknya honey, honey tak nak hubby cuma terima kebaikan honey tapi bila hubby nampak buruk nya honey , hubby akan kecewa dan tinggalkan.



Happy 8 Month Aniverssary Amirul Syahid


Comments

  1. So sweet (^__^)
    Amin insyaAllah

    CK doakan semoga berbahagia hingga ke jannah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih CK kerana mendoakan , May allah bless u :)

      Delete

Post a Comment

Assalammualaikum , Sila tinggalkan komen anda . Jangan segan segan yew :)

Popular posts from this blog

Selamat Tinggal LC SRI Damansara , Selamat Datang Dzul Iman Selamat Khalifah

Setelah sekian lama tak menulis entry untuk blog. Hari ini ada rasa kerajinan sedikit untuk berkongsi perkembangan terbaru sekarang.. Hampir lima bulan juga aku berkhidmat mengajar di LC sri damansara .. Macam macam pengalaman dan kasih sayang aku dapat dekat sana.. Berat hati juga nak tinggalkan LC Sri Damansara, sebab aku dah mula sayang dan kenal ragam-ragam budak dekat sana. Walaupun sometimes mereka baik , mereka nakal tapi telatah mereka tetap buat aku sayang mereka.  Lagi-lagi budak daycare yang baby tu, sumpah mmg sayang gila dekat dorg. Akan tetapi nak buat macam mana demi masa depan , aku terpaksa quit then cari kerja ditempat yang baru.. Aku tukar kerja untuk kali ini bukan artas sebab suka-suka , tapi untuk memudahkan urusan aku lepas kahwin ni.. Encik Amsyah aku dapat kerja dekat area Kota Kemuning, so aku pun cari la kerja yang berhampiran dengan dia untuk mudah ktorg nak pindah lepas kahwin ni.. Ya allah! Kalau teringat about wedding ktorg, rasa scary sgt tggal two mon…

Little Caliph Sri Damansara

im love being teacher at here now. im feels so happy with them. Enjoy this picture.




New Kids Playard (13pcs + 1pc Door)

🐰New Kids Playard (13pcs + 1pc Door)
.
🍀13pcs + 1pc Door
🍀Material : Plastic
🍀Color : Colourful
🍀Player Age : 2-7 years old
🍀Advantage : Safe, durable, colorful,
easy assembly, easy storing
🍀Usage : Family, Kindergarten, Amusement
place, preschool
.
🎯HARGA : RM380
📦free POSTAGe SM,
. http://www.wasap.my/+60162623700/haisayanaktanyaharga .