Skip to main content

Wait budak Kechik balik :[

skunk dah pkul 11 malam . but dye still xcontac aku ag . dye tgah bz sgat ker  ea ? aku rndu la at dye. kteowg slau gak mcj . p ntah npe perasaan aku dapat ase sgt dye dingin gen aku . aku nak col dye takot mengganggu dye plak.
''hye papa ! papa nga uat ape ea skunk ? papa aw x mama rndu papa ? rndu sangat . dah lama da kita ta jumpa an. last week papa blik kmpung . p mama xbalik , mam ase sdeyh cgt . p mama xbg aw sape2 pon . mama rndu kan papa . adkah papa pon rndu kan mama di saat neh ?''
''papa ! law one day maama da xde papa kena jga diri aw . tak mo sedeyh2  aw . sentiase egt senyuman mama . sentiasa egt at mama yg ceria neh taw !
mama always syang an papa aw !''


Comments

Popular posts from this blog

Terabai Seketika

hai blog kesayangan saya, maaf ye buat sementara waktu ini anda akan terabai sebab tuan awak sedang sibuk menguruskan anak - anak di tadika . nanti ada masa yang panjang saya akan berkongsi cerita dengan semua ok :)

Selamat Tinggal LC SRI Damansara , Selamat Datang Dzul Iman Selamat Khalifah

Setelah sekian lama tak menulis entry untuk blog. Hari ini ada rasa kerajinan sedikit untuk berkongsi perkembangan terbaru sekarang.. Hampir lima bulan juga aku berkhidmat mengajar di LC sri damansara .. Macam macam pengalaman dan kasih sayang aku dapat dekat sana.. Berat hati juga nak tinggalkan LC Sri Damansara, sebab aku dah mula sayang dan kenal ragam-ragam budak dekat sana. Walaupun sometimes mereka baik , mereka nakal tapi telatah mereka tetap buat aku sayang mereka.  Lagi-lagi budak daycare yang baby tu, sumpah mmg sayang gila dekat dorg. Akan tetapi nak buat macam mana demi masa depan , aku terpaksa quit then cari kerja ditempat yang baru.. Aku tukar kerja untuk kali ini bukan artas sebab suka-suka , tapi untuk memudahkan urusan aku lepas kahwin ni.. Encik Amsyah aku dapat kerja dekat area Kota Kemuning, so aku pun cari la kerja yang berhampiran dengan dia untuk mudah ktorg nak pindah lepas kahwin ni.. Ya allah! Kalau teringat about wedding ktorg, rasa scary sgt tggal two mon…

Little Caliph Sri Damansara

im love being teacher at here now. im feels so happy with them. Enjoy this picture.