Skip to main content

Smile as Long You Can



Selamat malam semua ! ape khabar readers hari neh ? ceria ta hari korg ?
mesti ceria an . Ta macam hari cyma . Hari neh cyma rase macam sdeyh cgt . Mana skali pon cyma try tuk SENYUM p ta mau la . cne nak buat neh .








cyma rindukan someone cgt saat neh . really need him . but he so far from me . Now looks likes dye macam makin menuah dari cyma . Cyma tgok org lain happy . Cyma just mampu tumpang kegembiraan dorg jek.
Cyma bukan la nak tipu diri . but ta pe lah cuma ta nak aw cyma sdang bersdeyh . Bia la kita happy an org len dlu . Perasaan kita tolak tepi or pendam jek dlu an.






''saya rindu awak sangat hadir lah dalam hidup saya , wpon sekjap jek awk . Dalam mpi pon ta pe awk .
 saya selalu harap awak tapi awak makin menjauh . kenapa awk ? sebabkan kesibukan awk ker ? ta bole ker awk tanya saya dah mkan ? saya ta ? tman an saya mcj . tanya how life saya hari neh ? happy ta ? ader msalah ta . awk always buat hal awk . kdg2 saya mcam rasa yang mcm saya yg kejar awk . padahal , awk biase jek . 
Adakah hadirnye saya dalam hidup awk ta an memberikan ape perbezaan pon ? if saya ilang sekalipon ader kah awk akan kisah about me ? siapa saya di sisi awk ea ? '' .


Comments

Popular posts from this blog

Terabai Seketika

hai blog kesayangan saya, maaf ye buat sementara waktu ini anda akan terabai sebab tuan awak sedang sibuk menguruskan anak - anak di tadika . nanti ada masa yang panjang saya akan berkongsi cerita dengan semua ok :)

penat layan org yg s3lfisH neh !

Hye semua ! assalammualaikum to all readers yg membaca entry aku neh. Entry aku kali neh nak story pasal kepenatan aku hari neh taw ! PENAT + TENSION ! Plan aku gn kengkawan kau ary neh nak keluar tuk beli brg interview nak week . And nk g uma Dilla coz ader buzday party .Tapi sume yg di plan hari neh hancur aw. Dah la penat tgu dak2 boys neh . Lambat mcm2 hal la . Tapi tu ta pe aku bole saba ag . But ader satu yg aku ta leh saba bile kawan aku tnjuk pngai ta der mood dye .  dah bila dye bercakap dye jek nak btol , dye jek nak menang , aku taw dye lagi tua dari kteorg , nak kteorg hrmat dye . Tapi agk2 la law nak sume org ekot ckap dye . kteprg pon ader tahap saba nye .
Jangan campai aku pon tunjuk pangai kurang ajar aku dah la . Penat la nak lyan kepala dye jek . So , perangai dye neh boleh menggangu emosi org lain dan menyebabkan org lain pon jadik ta der mood taw ! . Tolong la hormat perasaan org lain jugak . bila nak buat plan tu rancang la btol2 d akan dtg . ta der niat nak mara kamo…

kepenatan!_bcme kenangan!

ase pnat cgt badan neh!uh!..bru alek dri kmpung la kte an..mcm xcye plak aQue blik kmpung jap jewk..hehe..long journey gk..pnat menunggu bus..haha..kul9 bru dpat bus..cmpi uma kul 11 mlam ..sggah makn dlu cmalam. td ptg dri kuala selangor kul5..cmpi sg.bloh kul6 lbey..cmpi kuis 8.15..haha..pnat gle a..cmalam tman mbe aQue tgok k.l gangster..p aQue xngok ckali..coz aQue da ngok gn nani,aji,balak dye,n bezfren blak dye..haha..bpe kali da Que trun t.s..p xbeli papew pon..2mgu lepaz jek beli handbag..tu pon sebab aQue xde handbag..nak tedy xdpat..uh!sabo jek laa~kdg2 smpi xaw nk cri ape at t.s tu..gpon cuci mte jek!.ahakz~