Skip to main content

Smile as Long You Can



Selamat malam semua ! ape khabar readers hari neh ? ceria ta hari korg ?
mesti ceria an . Ta macam hari cyma . Hari neh cyma rase macam sdeyh cgt . Mana skali pon cyma try tuk SENYUM p ta mau la . cne nak buat neh .








cyma rindukan someone cgt saat neh . really need him . but he so far from me . Now looks likes dye macam makin menuah dari cyma . Cyma tgok org lain happy . Cyma just mampu tumpang kegembiraan dorg jek.
Cyma bukan la nak tipu diri . but ta pe lah cuma ta nak aw cyma sdang bersdeyh . Bia la kita happy an org len dlu . Perasaan kita tolak tepi or pendam jek dlu an.






''saya rindu awak sangat hadir lah dalam hidup saya , wpon sekjap jek awk . Dalam mpi pon ta pe awk .
 saya selalu harap awak tapi awak makin menjauh . kenapa awk ? sebabkan kesibukan awk ker ? ta bole ker awk tanya saya dah mkan ? saya ta ? tman an saya mcj . tanya how life saya hari neh ? happy ta ? ader msalah ta . awk always buat hal awk . kdg2 saya mcam rasa yang mcm saya yg kejar awk . padahal , awk biase jek . 
Adakah hadirnye saya dalam hidup awk ta an memberikan ape perbezaan pon ? if saya ilang sekalipon ader kah awk akan kisah about me ? siapa saya di sisi awk ea ? '' .


Comments

Popular posts from this blog

Terabai Seketika

hai blog kesayangan saya, maaf ye buat sementara waktu ini anda akan terabai sebab tuan awak sedang sibuk menguruskan anak - anak di tadika . nanti ada masa yang panjang saya akan berkongsi cerita dengan semua ok :)

Selamat Tinggal LC SRI Damansara , Selamat Datang Dzul Iman Selamat Khalifah

Setelah sekian lama tak menulis entry untuk blog. Hari ini ada rasa kerajinan sedikit untuk berkongsi perkembangan terbaru sekarang.. Hampir lima bulan juga aku berkhidmat mengajar di LC sri damansara .. Macam macam pengalaman dan kasih sayang aku dapat dekat sana.. Berat hati juga nak tinggalkan LC Sri Damansara, sebab aku dah mula sayang dan kenal ragam-ragam budak dekat sana. Walaupun sometimes mereka baik , mereka nakal tapi telatah mereka tetap buat aku sayang mereka.  Lagi-lagi budak daycare yang baby tu, sumpah mmg sayang gila dekat dorg. Akan tetapi nak buat macam mana demi masa depan , aku terpaksa quit then cari kerja ditempat yang baru.. Aku tukar kerja untuk kali ini bukan artas sebab suka-suka , tapi untuk memudahkan urusan aku lepas kahwin ni.. Encik Amsyah aku dapat kerja dekat area Kota Kemuning, so aku pun cari la kerja yang berhampiran dengan dia untuk mudah ktorg nak pindah lepas kahwin ni.. Ya allah! Kalau teringat about wedding ktorg, rasa scary sgt tggal two mon…

Little Caliph Sri Damansara

im love being teacher at here now. im feels so happy with them. Enjoy this picture.