Skip to main content

Rezeki Baru


Selamat pagi ! 
Alhamdulillah hari ini ada mood nak update blog, rasa berhabuk dah blog ni. Sekarang masa pantas je berlalu meninggalkan kita kan? Sedar tak sedar sebulan tu macam sekejap je kan. Entry kali ni aku nak berkongsi pasal kehidupan aku sekarang.

Aku sekarang dah bertukar status dari menjadi seorang GURU TADIKA di DZ IMAN ke ACCOUNT EXCUTIVES, pergghhh ! jauh betul perginya kan.. *hhahhah*. Memula dapat position ni aku pon macam tak percaya je, dengan tak ada pengalaman nya. Apa yang aku ada pengalaman masa belajar dekat KUIS dulu je. 

Aku pon tak tahu macam mana boleh dapat tawaran daripada company ni. but aku rasa bersyukur sangat dapat kerja bidang yang aku nak sangat selama ini. Anggap ini rezeki selepas berkahwin sebab masa nak dapat job ni semua nya dipermudahkan jalannya. Mungkin ini la dikatakan rezeki kan. Terima kasih Ya Allah sebab beri aku pleuang untuk memperluaskan rezeki aku , beri aku peluang mengapai cita-cita aku dan bantu aku ,suami dan keluarga aku. Rasa bersyukur yang terhingga sangat.

Aku baru je mula kerja di sini, baru dua minggu alhamdullilah aku dah dapat adapt dan belajar pasal company ni secara perlahan-lahan.. Di sebabkam kerja aku tidak sibuk sangat so semua nampak mudah dan berjalan lancar setakat ni. Aku suka sangat dengan kerja yang sekarang rasa rilekks dan santai je.. heheh..

Dapat pula kerja dekat Putrajaya, bebetul dekat depan tasik so tak la rasa stress sangat sebab view sangat cantik . Wehuuu~




Ini la view tempat baru aku . Di Ayer 8, Putrajaya.



Comments

Popular posts from this blog

Selamat Tinggal LC SRI Damansara , Selamat Datang Dzul Iman Selamat Khalifah

Setelah sekian lama tak menulis entry untuk blog. Hari ini ada rasa kerajinan sedikit untuk berkongsi perkembangan terbaru sekarang.. Hampir lima bulan juga aku berkhidmat mengajar di LC sri damansara .. Macam macam pengalaman dan kasih sayang aku dapat dekat sana.. Berat hati juga nak tinggalkan LC Sri Damansara, sebab aku dah mula sayang dan kenal ragam-ragam budak dekat sana. Walaupun sometimes mereka baik , mereka nakal tapi telatah mereka tetap buat aku sayang mereka.  Lagi-lagi budak daycare yang baby tu, sumpah mmg sayang gila dekat dorg. Akan tetapi nak buat macam mana demi masa depan , aku terpaksa quit then cari kerja ditempat yang baru.. Aku tukar kerja untuk kali ini bukan artas sebab suka-suka , tapi untuk memudahkan urusan aku lepas kahwin ni.. Encik Amsyah aku dapat kerja dekat area Kota Kemuning, so aku pun cari la kerja yang berhampiran dengan dia untuk mudah ktorg nak pindah lepas kahwin ni.. Ya allah! Kalau teringat about wedding ktorg, rasa scary sgt tggal two mon…

Little Caliph Sri Damansara

im love being teacher at here now. im feels so happy with them. Enjoy this picture.




New Kids Playard (13pcs + 1pc Door)

🐰New Kids Playard (13pcs + 1pc Door)
.
🍀13pcs + 1pc Door
🍀Material : Plastic
🍀Color : Colourful
🍀Player Age : 2-7 years old
🍀Advantage : Safe, durable, colorful,
easy assembly, easy storing
🍀Usage : Family, Kindergarten, Amusement
place, preschool
.
🎯HARGA : RM380
📦free POSTAGe SM,
. http://www.wasap.my/+60162623700/haisayanaktanyaharga .