Skip to main content

Any Ideas ? Help please.


Tadi pandang kalendar dekat meja ofis ni, Wahhh ! cepat nya masa berlalu , tanpa sedar rupanya dah hampir 6bulan perkahwinan kami. This week genap six months ! Rasa happy sangat, siapa tak seronok kan . Dalam masa 6 bulan ni macam yang aku dapat belajar dalam menjadi seorang isteri dan macam mana nak menguruskan rumah tangga. Yelah , dulu sebelum kahwin kan pemalas nak buat kerja rumah . hahaha *buruk betul perangai kan*

Bila dah six months ni rasa nak celebrate dengan suami , dalam kepala dah planning macam-macam tapi tidak tahu la berjaya ke tak. Sebab aku ni bukan la kreatif sangat , cuma jadi gigih untuk suami hahhahha. Rasa tak sabar nak suprisekan suami, Kenkorang yang baca entry ni kalau ada idea yang menarik boleh la kongsikan. 

Mana tahu ada yang berpengalaman dekat sini kan ? *SHARING IS CARING* . hehehe.

Comments

Popular posts from this blog

Selamat Tinggal LC SRI Damansara , Selamat Datang Dzul Iman Selamat Khalifah

Setelah sekian lama tak menulis entry untuk blog. Hari ini ada rasa kerajinan sedikit untuk berkongsi perkembangan terbaru sekarang.. Hampir lima bulan juga aku berkhidmat mengajar di LC sri damansara .. Macam macam pengalaman dan kasih sayang aku dapat dekat sana.. Berat hati juga nak tinggalkan LC Sri Damansara, sebab aku dah mula sayang dan kenal ragam-ragam budak dekat sana. Walaupun sometimes mereka baik , mereka nakal tapi telatah mereka tetap buat aku sayang mereka.  Lagi-lagi budak daycare yang baby tu, sumpah mmg sayang gila dekat dorg. Akan tetapi nak buat macam mana demi masa depan , aku terpaksa quit then cari kerja ditempat yang baru.. Aku tukar kerja untuk kali ini bukan artas sebab suka-suka , tapi untuk memudahkan urusan aku lepas kahwin ni.. Encik Amsyah aku dapat kerja dekat area Kota Kemuning, so aku pun cari la kerja yang berhampiran dengan dia untuk mudah ktorg nak pindah lepas kahwin ni.. Ya allah! Kalau teringat about wedding ktorg, rasa scary sgt tggal two mon…

Little Caliph Sri Damansara

im love being teacher at here now. im feels so happy with them. Enjoy this picture.




New Kids Playard (13pcs + 1pc Door)

🐰New Kids Playard (13pcs + 1pc Door)
.
🍀13pcs + 1pc Door
🍀Material : Plastic
🍀Color : Colourful
🍀Player Age : 2-7 years old
🍀Advantage : Safe, durable, colorful,
easy assembly, easy storing
🍀Usage : Family, Kindergarten, Amusement
place, preschool
.
🎯HARGA : RM380
📦free POSTAGe SM,
. http://www.wasap.my/+60162623700/haisayanaktanyaharga .