Skip to main content

Jun.


Sekejap saja masa berlalu, sekarang dah kembali ke bulan JUN semula. Untuk tahun 2014, dalam tak sedar dah hampir one year aku melalui perhubungan ini bersama dia. Pada maksudnya sudah hampir setahun aku menjadi tunang AMIRUL SYAHID. Bukan mudah untuk melalui perhubungan ini selama setahun , pelbagai dugaan kami tempuh. Dari ke suka-suka hingga ke duka-duka. 

tapi Alhamdulillah walau pon perit yang aku lalui jodoh kami masih berkekalan. Hubungan mana yang tidak ditimpa dugaan kan. Aku mudah untuk bertahan dengan pasangan yang sangat ego , bila diri teerlalu manja. Nak tak nak kita kena bertahan kalau sayang kan. Demi sayang saya untuk awak, saya akan jadi yang terbaik untuk awak dalam perhubungan ni. 

Tak sabar nak tunggu 30 Jun ni. untuk genap setahun hubungan kita. Semoga perhubungan kita terus berkekalan kesayangan :)

Comments

Popular posts from this blog

Selamat Tinggal LC SRI Damansara , Selamat Datang Dzul Iman Selamat Khalifah

Setelah sekian lama tak menulis entry untuk blog. Hari ini ada rasa kerajinan sedikit untuk berkongsi perkembangan terbaru sekarang.. Hampir lima bulan juga aku berkhidmat mengajar di LC sri damansara .. Macam macam pengalaman dan kasih sayang aku dapat dekat sana.. Berat hati juga nak tinggalkan LC Sri Damansara, sebab aku dah mula sayang dan kenal ragam-ragam budak dekat sana. Walaupun sometimes mereka baik , mereka nakal tapi telatah mereka tetap buat aku sayang mereka.  Lagi-lagi budak daycare yang baby tu, sumpah mmg sayang gila dekat dorg. Akan tetapi nak buat macam mana demi masa depan , aku terpaksa quit then cari kerja ditempat yang baru.. Aku tukar kerja untuk kali ini bukan artas sebab suka-suka , tapi untuk memudahkan urusan aku lepas kahwin ni.. Encik Amsyah aku dapat kerja dekat area Kota Kemuning, so aku pun cari la kerja yang berhampiran dengan dia untuk mudah ktorg nak pindah lepas kahwin ni.. Ya allah! Kalau teringat about wedding ktorg, rasa scary sgt tggal two mon…

Little Caliph Sri Damansara

im love being teacher at here now. im feels so happy with them. Enjoy this picture.
New Kids Playard (13pcs + 1pc Door)

🐰New Kids Playard (13pcs + 1pc Door)
.
🍀13pcs + 1pc Door
🍀Material : Plastic
🍀Color : Colourful
🍀Player Age : 2-7 years old
🍀Advantage : Safe, durable, colorful,
easy assembly, easy storing
🍀Usage : Family, Kindergarten, Amusement
place, preschool
.
🎯HARGA : RM380
📦free POSTAGe SM,
. http://www.wasap.my/+60162623700/haisayanaktanyaharga .