Skip to main content

Selamat Ulang Tahun


haiii korg ! mesti tertanya-tanyakan busday siapa yang aku nak wish neh kan? Korang rasa busday sapa ?? Of course la busday orang kesayangan aku neh.
 neh picture dia. Nama dia #amirulSyahid , #taken by Nornajatulshima # tunang saya #now he is 22 years old. heheh . Dah tua kan awak dear.
Maaf cik tunang busday awak tahun neh awak kena sambut alone, Sayang tak dpat nak smbut dgn awk. Cuma dapat update dari blog neh an wish dari jauh. Sayang terharu sangat bila Honey cakap yang bby dah bagi hadiah yang bernilai buat Honey. 
Doa dari baby buat Honey , Semoga Honey panjang umur dan diperluaskan pintu rezeki buat honey keyh :)





Comments

Popular posts from this blog

Terabai Seketika

hai blog kesayangan saya, maaf ye buat sementara waktu ini anda akan terabai sebab tuan awak sedang sibuk menguruskan anak - anak di tadika . nanti ada masa yang panjang saya akan berkongsi cerita dengan semua ok :)

Selamat Tinggal LC SRI Damansara , Selamat Datang Dzul Iman Selamat Khalifah

Setelah sekian lama tak menulis entry untuk blog. Hari ini ada rasa kerajinan sedikit untuk berkongsi perkembangan terbaru sekarang.. Hampir lima bulan juga aku berkhidmat mengajar di LC sri damansara .. Macam macam pengalaman dan kasih sayang aku dapat dekat sana.. Berat hati juga nak tinggalkan LC Sri Damansara, sebab aku dah mula sayang dan kenal ragam-ragam budak dekat sana. Walaupun sometimes mereka baik , mereka nakal tapi telatah mereka tetap buat aku sayang mereka.  Lagi-lagi budak daycare yang baby tu, sumpah mmg sayang gila dekat dorg. Akan tetapi nak buat macam mana demi masa depan , aku terpaksa quit then cari kerja ditempat yang baru.. Aku tukar kerja untuk kali ini bukan artas sebab suka-suka , tapi untuk memudahkan urusan aku lepas kahwin ni.. Encik Amsyah aku dapat kerja dekat area Kota Kemuning, so aku pun cari la kerja yang berhampiran dengan dia untuk mudah ktorg nak pindah lepas kahwin ni.. Ya allah! Kalau teringat about wedding ktorg, rasa scary sgt tggal two mon…

penat layan org yg s3lfisH neh !

Hye semua ! assalammualaikum to all readers yg membaca entry aku neh. Entry aku kali neh nak story pasal kepenatan aku hari neh taw ! PENAT + TENSION ! Plan aku gn kengkawan kau ary neh nak keluar tuk beli brg interview nak week . And nk g uma Dilla coz ader buzday party .Tapi sume yg di plan hari neh hancur aw. Dah la penat tgu dak2 boys neh . Lambat mcm2 hal la . Tapi tu ta pe aku bole saba ag . But ader satu yg aku ta leh saba bile kawan aku tnjuk pngai ta der mood dye .  dah bila dye bercakap dye jek nak btol , dye jek nak menang , aku taw dye lagi tua dari kteorg , nak kteorg hrmat dye . Tapi agk2 la law nak sume org ekot ckap dye . kteprg pon ader tahap saba nye .
Jangan campai aku pon tunjuk pangai kurang ajar aku dah la . Penat la nak lyan kepala dye jek . So , perangai dye neh boleh menggangu emosi org lain dan menyebabkan org lain pon jadik ta der mood taw ! . Tolong la hormat perasaan org lain jugak . bila nak buat plan tu rancang la btol2 d akan dtg . ta der niat nak mara kamo…