Skip to main content

New Musical Deer Rocker


NEW ARRIVAL JULY 2017

Nak naik rusa ada muzik ?
.
Wah ! Mesti best ni , tak mau turun anak anda nanti..
.
.
🐰New Musical Deer Rocker
.
🍀Foot step widening the design lines smooth atmosphere, exercise more secure and stable. .
🍀Imported PE environmental protection plastic
🍀Applicable age infant : 1year old - 6 year old
🍀Material : Plastic
🍀Toys category : Plastic toys
🍀Length 74cm Width 30cm Height 55cm
🍀Physical coordination movement
🍀Item : deer
.
🎯HARGA : RM90
📦FREE POSTAGE SM SAHAJA







.
#barangbabymurah
#momandkiditems
#momkidshopee
#babystore
#babyitem
#babyshopee
#onlinestores
#onlineshopping #newmusicaldeerrocker #rockerbudakmurah#tidakbahaya #mainankanakkanak

Comments

Popular posts from this blog

Selamat Tinggal LC SRI Damansara , Selamat Datang Dzul Iman Selamat Khalifah

Setelah sekian lama tak menulis entry untuk blog. Hari ini ada rasa kerajinan sedikit untuk berkongsi perkembangan terbaru sekarang.. Hampir lima bulan juga aku berkhidmat mengajar di LC sri damansara .. Macam macam pengalaman dan kasih sayang aku dapat dekat sana.. Berat hati juga nak tinggalkan LC Sri Damansara, sebab aku dah mula sayang dan kenal ragam-ragam budak dekat sana. Walaupun sometimes mereka baik , mereka nakal tapi telatah mereka tetap buat aku sayang mereka.  Lagi-lagi budak daycare yang baby tu, sumpah mmg sayang gila dekat dorg. Akan tetapi nak buat macam mana demi masa depan , aku terpaksa quit then cari kerja ditempat yang baru.. Aku tukar kerja untuk kali ini bukan artas sebab suka-suka , tapi untuk memudahkan urusan aku lepas kahwin ni.. Encik Amsyah aku dapat kerja dekat area Kota Kemuning, so aku pun cari la kerja yang berhampiran dengan dia untuk mudah ktorg nak pindah lepas kahwin ni.. Ya allah! Kalau teringat about wedding ktorg, rasa scary sgt tggal two mon…

Little Caliph Sri Damansara

im love being teacher at here now. im feels so happy with them. Enjoy this picture.




INFRARED BODY THERMOMETER

NEW ARRIVAL JULY 2017


🐰INFRARED BODY THERMOMETER
. 🍀Infrared detecting technology, non-contact, safer and healthier . 🍀Auto power-off after 18 seconds idle time, energy saving and environmental protection . 🍀Temperature unit conversion function - Deg.C / Deg.F . 🍀0.5 seconds rapid measurement . 🍀Powered by 2 x 1.5 AAA battery ( not included ) . 🍀With 3 colors backlight, high fever alarm function . 🌸Green: 34.0 - 37.3 Deg.C, safety . 🌸Orange: 37.4 - 38.0 Deg.C, low fever . 🌸Red: 38.1 - 42.9 Deg.C, high fever alarm will open automatically . 🍀Automatically remember the latest 50 groups measurement data . 🍀Perfect for your families, especially for your kids .🎯HARGA : RM49