Skip to main content

Selamat Datang Tahun Baru, Selamat Datang Kisah Baru ...



Bila rasa rindu nak menulis datang , muncul la aku di sini. Wah ! Lama gila tak muncul dekat blog ni. Last aku menulis november 2015. Hampir dua tahun juga tidak menulis. Lama kemain nya la. Ini dah masuk Tahun 2017 , ha ! baru la muncul semula. Rasanya belum terlambat kan aku sendiri nak ucapkan 

"SELAMAT TAHUN BARU 2017, SEMOGA SEGALA IMPIAN KORANG YANG MEMBACA BLOG INI TERCAPAI DENGAN JAYA NYA !! "




Hasil carian imej untuk new year's eve 2017


Selamat datang 2017, lepas ini akan bermula kisah baru dalam kehidupan kita, untuk tahun ini aku tidak la mempunyai azam yang terlalu besar. Korang punya azam atau impian di tahun baru ini apa ya?? meh la share cerita kita ..

Untuk aku , impian di Tahun Baru 2017, Cukup sekadar dua permintaan. aku berharap aku akan dikurniakan zuriat (after two years married) .. impian amboi sangat kan ? ! hahaha... 

Hasil carian imej untuk doa untuk dapat zuriat

Impian kedua nya aku berharap peniagaan aku dan suami sukses dan semakin lebar, tidak meminta untuk mejadi kaya . Hanya sekadar ingin mencukupi untuk mebayar segala komitmen (hutang) dan perbelanjaan diri serta keluar . Aminnn...


Aktiviti Di tahun 2017 ini aku nak lebih fokus dalam perniagaan aku, nak tahu ke aku buat perniagaan apa ?? Perniagaan biasa - biasa je, aku sekarang dah menjadi penjual pakaian kanak - kanak dan mainan kanak. aku sendiri tak tahu kenapa aku pilih bidang ini....Huhuhu.. Serius , aku sangat suka dengan apa yang aku buat sekarang, mungkin sebab aku belum ada anak kot.. ( kalau dah ada anak , takut habis ke anak je ) hehehe.. Di sebabkan geram dengan baju baju budak yang cantik dan comel. Maka, aku pon jadi lah Si Penjual Baju Budak :)




ha ! Apalagi  korang yang di luar sana tu , yang ada anak kecil nak belikan baju budak yang murah boleh datang mengjenguk ke Kedai saya di Sungai Besar atau singgah di Page saya pon boleh. Details saya dah tingal di bawah ya. Jemput baca dan like page ya.

FB Page saya : baju budak murah 3 helai rm 20 ( https://www.facebook.com/bajubudakmurah3helaiRM20/ )
Fb Personal : Puan Nornajatul Shima
📲Whatapps / Telegram : 010-3346702.
📞CALL ONLY:019-6431450/016-2623700
👣Walk in : Ruang Legar Plaza Mara Sungai Besar.
📬Postage : ISNIN - JUMAAT SEBELUM PUKUL 12 P.M

Aku rasa setakat sini dulu perkongsian aku di awal tahun baru ini ya. Nanti aku share lagi  ok ! Terima Kasih kepada yang sudi membaca tu ya :)

Comments

Popular posts from this blog

Selamat Tinggal LC SRI Damansara , Selamat Datang Dzul Iman Selamat Khalifah

Setelah sekian lama tak menulis entry untuk blog. Hari ini ada rasa kerajinan sedikit untuk berkongsi perkembangan terbaru sekarang.. Hampir lima bulan juga aku berkhidmat mengajar di LC sri damansara .. Macam macam pengalaman dan kasih sayang aku dapat dekat sana.. Berat hati juga nak tinggalkan LC Sri Damansara, sebab aku dah mula sayang dan kenal ragam-ragam budak dekat sana. Walaupun sometimes mereka baik , mereka nakal tapi telatah mereka tetap buat aku sayang mereka.  Lagi-lagi budak daycare yang baby tu, sumpah mmg sayang gila dekat dorg. Akan tetapi nak buat macam mana demi masa depan , aku terpaksa quit then cari kerja ditempat yang baru.. Aku tukar kerja untuk kali ini bukan artas sebab suka-suka , tapi untuk memudahkan urusan aku lepas kahwin ni.. Encik Amsyah aku dapat kerja dekat area Kota Kemuning, so aku pun cari la kerja yang berhampiran dengan dia untuk mudah ktorg nak pindah lepas kahwin ni.. Ya allah! Kalau teringat about wedding ktorg, rasa scary sgt tggal two mon…

Little Caliph Sri Damansara

im love being teacher at here now. im feels so happy with them. Enjoy this picture.




INFRARED BODY THERMOMETER

NEW ARRIVAL JULY 2017


🐰INFRARED BODY THERMOMETER
. 🍀Infrared detecting technology, non-contact, safer and healthier . 🍀Auto power-off after 18 seconds idle time, energy saving and environmental protection . 🍀Temperature unit conversion function - Deg.C / Deg.F . 🍀0.5 seconds rapid measurement . 🍀Powered by 2 x 1.5 AAA battery ( not included ) . 🍀With 3 colors backlight, high fever alarm function . 🌸Green: 34.0 - 37.3 Deg.C, safety . 🌸Orange: 37.4 - 38.0 Deg.C, low fever . 🌸Red: 38.1 - 42.9 Deg.C, high fever alarm will open automatically . 🍀Automatically remember the latest 50 groups measurement data . 🍀Perfect for your families, especially for your kids .🎯HARGA : RM49