Skip to main content

Selamat Datang Tahun Baru, Selamat Datang Kisah Baru ...Bila rasa rindu nak menulis datang , muncul la aku di sini. Wah ! Lama gila tak muncul dekat blog ni. Last aku menulis november 2015. Hampir dua tahun juga tidak menulis. Lama kemain nya la. Ini dah masuk Tahun 2017 , ha ! baru la muncul semula. Rasanya belum terlambat kan aku sendiri nak ucapkan 

"SELAMAT TAHUN BARU 2017, SEMOGA SEGALA IMPIAN KORANG YANG MEMBACA BLOG INI TERCAPAI DENGAN JAYA NYA !! "
Hasil carian imej untuk new year's eve 2017


Selamat datang 2017, lepas ini akan bermula kisah baru dalam kehidupan kita, untuk tahun ini aku tidak la mempunyai azam yang terlalu besar. Korang punya azam atau impian di tahun baru ini apa ya?? meh la share cerita kita ..

Untuk aku , impian di Tahun Baru 2017, Cukup sekadar dua permintaan. aku berharap aku akan dikurniakan zuriat (after two years married) .. impian amboi sangat kan ? ! hahaha... 

Hasil carian imej untuk doa untuk dapat zuriat

Impian kedua nya aku berharap peniagaan aku dan suami sukses dan semakin lebar, tidak meminta untuk mejadi kaya . Hanya sekadar ingin mencukupi untuk mebayar segala komitmen (hutang) dan perbelanjaan diri serta keluar . Aminnn...


Aktiviti Di tahun 2017 ini aku nak lebih fokus dalam perniagaan aku, nak tahu ke aku buat perniagaan apa ?? Perniagaan biasa - biasa je, aku sekarang dah menjadi penjual pakaian kanak - kanak dan mainan kanak. aku sendiri tak tahu kenapa aku pilih bidang ini....Huhuhu.. Serius , aku sangat suka dengan apa yang aku buat sekarang, mungkin sebab aku belum ada anak kot.. ( kalau dah ada anak , takut habis ke anak je ) hehehe.. Di sebabkan geram dengan baju baju budak yang cantik dan comel. Maka, aku pon jadi lah Si Penjual Baju Budak :)
ha ! Apalagi  korang yang di luar sana tu , yang ada anak kecil nak belikan baju budak yang murah boleh datang mengjenguk ke Kedai saya di Sungai Besar atau singgah di Page saya pon boleh. Details saya dah tingal di bawah ya. Jemput baca dan like page ya.

FB Page saya : baju budak murah 3 helai rm 20 ( https://www.facebook.com/bajubudakmurah3helaiRM20/ )
Fb Personal : Puan Nornajatul Shima
📲Whatapps / Telegram : 010-3346702.
📞CALL ONLY:019-6431450/016-2623700
👣Walk in : Ruang Legar Plaza Mara Sungai Besar.
📬Postage : ISNIN - JUMAAT SEBELUM PUKUL 12 P.M

Aku rasa setakat sini dulu perkongsian aku di awal tahun baru ini ya. Nanti aku share lagi  ok ! Terima Kasih kepada yang sudi membaca tu ya :)

Comments

Popular posts from this blog

Little Caliph Sri Damansara

im love being teacher at here now. im feels so happy with them. Enjoy this picture.
Junior Kids Child Care Centre Bandar Mahkota Cheras

Hari ini aku nak berkongsi pasal kerjaya kehidupan aku buat masa sekarang. Buat masa sekarang aku bekerja sebagai teacher dan pengasuh Taska. Walaupun apa yang aku belajar jauh berbeza dengan pekerjaan aku sekarang, aku masih rasa bersyukur masih diberi peluang untuk mencari rezeki. Aku bukan tidak berusaha untuk mencari kerja yang lebih kurang dengan apa yang aku belajar, cuma masih belum ada rezeki mungkin. Lagipun zaman sekarang kerja tidak elok memilih sangat jadi grab saja lah apa yang ada depan mata. Asalkan dapat kumpul duit untuk masa hadapan kan? Aku sekarang bekerja di Junior Kids Child Care Centre. dekat sini ada tiga orang pekerja. Children call me Teacher Shima. So, ada juga Teacher Ida, Teacher Zue, Teacher Farah n Teacher Ita (The Owner). Tugas aku menjaga dan menjadi pengasuh kepada kanak-kanak berumur 1-2 tahun. Student yang di bawah jagaan aku ada 6 orang. Iman, Damia, Syafiqah, Syamil, Aniq Irfan dan fitri.

Ini lah anak-anak di bawah jagaan aku. Yang comel itu Iman…