Skip to main content

Aidilfitri 2013 :)


Hai kawan-kawan , sedar tak sedar sudah tiga minggu kita beraya. Ni ha baru sempat berblog, sebelum neh tak ade masa dan tak ade line tenet sebenarnya . hehehe. So, before to late ni aku nak wish jugak "SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR BATIN :)". Pengalaman beraya tahun ni seronok sangat sebab dapat balik kampung belah ayah aku dekat negeri bendera hitam putih (PAHANG DARUL MAKMUR) aku tak sure la korg semua taw kamppung aku neh. Kampung aku neh terletak dalam hutan , FELDA la katakan. Nama kampung aku Lepar Utara 2.
Alhamdulillah! tahun ni hepi sangat maseh dapat berkumpul dengan tokwan n nenek aku serta pakcik, makcik aku. Tahun depan tak dapat nak berkumpul belah sana dah. Sebab turn untuk beraya di Sekinchan pulak. Heehhe padahal kena jimat bajet untuk majlis aku dengan tunang next year. Amin, mudahan panjang jodoh kami :).
Now aku kembali masuk ke kolej (KUIS). Bila dengar jek lagu hari raya, aku still merindukan rumah sebab maseh tak puas beraya dah kena balik hostel kan :( . So sad. Cik tunang pulak selalu bz kan mana la ade masa da menjenguk little princess dia neh :) . Ok la setakat sini la coretan hari neh. Dekat sini aku tinggalkan beberapa keping gmbar raya hari itu ok :) .Dadaaddaaaa.
















Comments

Popular posts from this blog

Selamat Tinggal LC SRI Damansara , Selamat Datang Dzul Iman Selamat Khalifah

Setelah sekian lama tak menulis entry untuk blog. Hari ini ada rasa kerajinan sedikit untuk berkongsi perkembangan terbaru sekarang.. Hampir lima bulan juga aku berkhidmat mengajar di LC sri damansara .. Macam macam pengalaman dan kasih sayang aku dapat dekat sana.. Berat hati juga nak tinggalkan LC Sri Damansara, sebab aku dah mula sayang dan kenal ragam-ragam budak dekat sana. Walaupun sometimes mereka baik , mereka nakal tapi telatah mereka tetap buat aku sayang mereka.  Lagi-lagi budak daycare yang baby tu, sumpah mmg sayang gila dekat dorg. Akan tetapi nak buat macam mana demi masa depan , aku terpaksa quit then cari kerja ditempat yang baru.. Aku tukar kerja untuk kali ini bukan artas sebab suka-suka , tapi untuk memudahkan urusan aku lepas kahwin ni.. Encik Amsyah aku dapat kerja dekat area Kota Kemuning, so aku pun cari la kerja yang berhampiran dengan dia untuk mudah ktorg nak pindah lepas kahwin ni.. Ya allah! Kalau teringat about wedding ktorg, rasa scary sgt tggal two mon…

Little Caliph Sri Damansara

im love being teacher at here now. im feels so happy with them. Enjoy this picture.




New Kids Playard (13pcs + 1pc Door)

🐰New Kids Playard (13pcs + 1pc Door)
.
🍀13pcs + 1pc Door
🍀Material : Plastic
🍀Color : Colourful
🍀Player Age : 2-7 years old
🍀Advantage : Safe, durable, colorful,
easy assembly, easy storing
🍀Usage : Family, Kindergarten, Amusement
place, preschool
.
🎯HARGA : RM380
📦free POSTAGe SM,
. http://www.wasap.my/+60162623700/haisayanaktanyaharga .