Skip to main content

SALAM AIDILFITRI :)


Assalammualaikum to everybody yang sedang membaca entry neh , tak sangka kan Ramadhan semakin hampir meninggalkan kita. Rasa sedih pulok an, ntah tahun depan kita dapat merasa kan ramadhan lagi atau ta kan. Bila berakhirnya ramadhan kita akan menyambut kedatangan aidilfitri pulak kan.
So , di kesempatan ini aku ingin memohon maaf kepada semua kawan -  kawan aku , parents aku. Coz aku neh bukan lah anak yang baik. Selalu sakit kan aty mak ayah aku . Mak , Ayah ! Along nak mintak maap , Sebab banyak sakitkan aty mak gn ayah.
Tak sabar nak jumpa gan Family aku nak beraya bersama ! Along sayang semua ! MMMUUaaaahh!

Comments

Popular posts from this blog

Selamat Tinggal LC SRI Damansara , Selamat Datang Dzul Iman Selamat Khalifah

Setelah sekian lama tak menulis entry untuk blog. Hari ini ada rasa kerajinan sedikit untuk berkongsi perkembangan terbaru sekarang.. Hampir lima bulan juga aku berkhidmat mengajar di LC sri damansara .. Macam macam pengalaman dan kasih sayang aku dapat dekat sana.. Berat hati juga nak tinggalkan LC Sri Damansara, sebab aku dah mula sayang dan kenal ragam-ragam budak dekat sana. Walaupun sometimes mereka baik , mereka nakal tapi telatah mereka tetap buat aku sayang mereka.  Lagi-lagi budak daycare yang baby tu, sumpah mmg sayang gila dekat dorg. Akan tetapi nak buat macam mana demi masa depan , aku terpaksa quit then cari kerja ditempat yang baru.. Aku tukar kerja untuk kali ini bukan artas sebab suka-suka , tapi untuk memudahkan urusan aku lepas kahwin ni.. Encik Amsyah aku dapat kerja dekat area Kota Kemuning, so aku pun cari la kerja yang berhampiran dengan dia untuk mudah ktorg nak pindah lepas kahwin ni.. Ya allah! Kalau teringat about wedding ktorg, rasa scary sgt tggal two mon…

Little Caliph Sri Damansara

im love being teacher at here now. im feels so happy with them. Enjoy this picture.




New Kids Playard (13pcs + 1pc Door)

🐰New Kids Playard (13pcs + 1pc Door)
.
🍀13pcs + 1pc Door
🍀Material : Plastic
🍀Color : Colourful
🍀Player Age : 2-7 years old
🍀Advantage : Safe, durable, colorful,
easy assembly, easy storing
🍀Usage : Family, Kindergarten, Amusement
place, preschool
.
🎯HARGA : RM380
📦free POSTAGe SM,
. http://www.wasap.my/+60162623700/haisayanaktanyaharga .