Skip to main content

Dedicated for Husband




Memula je dengar lagu ni terus teringat dekat suami yang tercinta itu! hehe. Acah acah sweet sat. Kesian dekat suami aku seminggu mi aku cepat je nak angin dan banyak complain dekat dia. kadang kesian juga dekat dia, tapi kenkadang emosi sampai dulu, tu yang banyak ragam. Saya harap awak bersabar ye dengan saya.

*LOVE YOU MORE*

video


So here, i am dedicated this song video for you my lovely hubby ! Muaahhh ! 

You Are The One – By Raef
I thought of this before over a million times
Who would’ve ever thought that it would be our time
I just know it, ‘cause you’re the one
It ain’t a selfish love
When I’m with you
You remind me of Allah
So I know it it’s true
I’ll just say it, you are the one

*Won’t you be my BFF and ever?
Won’t you be my partner aftter this world?
We’ll see it, when we believe it together
Dreams are meant to be, ‘ cause you’re the one for me

I never thought that I would ever feel this way
I ask Allah to bless you every single day
I’ll just say it, ‘cause you’re the one

And when times are tough, and we’ve got the world to see
Standing right beside you is where I want to be
I just know it, you are the one
( back to * )

I prayed about this just over a million times
Who would ever thought that I could call you mine
I just know it, ‘cause you’re the one

And when there’s grey in our hair and we’ve not much to do
I want to spend the rest of my days with you
Oh, don’t you know it
You are the one ( 2x )
Oh, won’t you be the one?

Comments

Post a Comment

Assalammualaikum , Sila tinggalkan komen anda . Jangan segan segan yew :)

Popular posts from this blog

Little Caliph Sri Damansara

im love being teacher at here now. im feels so happy with them. Enjoy this picture.




Junior Kids Child Care Centre Bandar Mahkota Cheras

Hari ini aku nak berkongsi pasal kerjaya kehidupan aku buat masa sekarang. Buat masa sekarang aku bekerja sebagai teacher dan pengasuh Taska. Walaupun apa yang aku belajar jauh berbeza dengan pekerjaan aku sekarang, aku masih rasa bersyukur masih diberi peluang untuk mencari rezeki. Aku bukan tidak berusaha untuk mencari kerja yang lebih kurang dengan apa yang aku belajar, cuma masih belum ada rezeki mungkin. Lagipun zaman sekarang kerja tidak elok memilih sangat jadi grab saja lah apa yang ada depan mata. Asalkan dapat kumpul duit untuk masa hadapan kan? Aku sekarang bekerja di Junior Kids Child Care Centre. dekat sini ada tiga orang pekerja. Children call me Teacher Shima. So, ada juga Teacher Ida, Teacher Zue, Teacher Farah n Teacher Ita (The Owner). Tugas aku menjaga dan menjadi pengasuh kepada kanak-kanak berumur 1-2 tahun. Student yang di bawah jagaan aku ada 6 orang. Iman, Damia, Syafiqah, Syamil, Aniq Irfan dan fitri.

Ini lah anak-anak di bawah jagaan aku. Yang comel itu Iman…

Selamat Datang Tahun Baru, Selamat Datang Kisah Baru ...

Bila rasa rindu nak menulis datang , muncul la aku di sini. Wah ! Lama gila tak muncul dekat blog ni. Last aku menulis november 2015. Hampir dua tahun juga tidak menulis. Lama kemain nya la. Ini dah masuk Tahun 2017 , ha ! baru la muncul semula. Rasanya belum terlambat kan aku sendiri nak ucapkan 
"SELAMAT TAHUN BARU 2017, SEMOGA SEGALA IMPIAN KORANG YANG MEMBACA BLOG INI TERCAPAI DENGAN JAYA NYA !! "





Selamat datang 2017, lepas ini akan bermula kisah baru dalam kehidupan kita, untuk tahun ini aku tidak la mempunyai azam yang terlalu besar. Korang punya azam atau impian di tahun baru ini apa ya?? meh la share cerita kita ..
Untuk aku , impian di Tahun Baru 2017, Cukup sekadar dua permintaan. aku berharap aku akan dikurniakan zuriat (after two years married) .. impian amboi sangat kan ? ! hahaha... 

Impian kedua nya aku berharap peniagaan aku dan suami sukses dan semakin lebar, tidak meminta untuk mejadi kaya . Hanya sekadar ingin mencukupi untuk mebayar segala komitmen (huta…