Skip to main content

Dedicated for Husband




Memula je dengar lagu ni terus teringat dekat suami yang tercinta itu! hehe. Acah acah sweet sat. Kesian dekat suami aku seminggu mi aku cepat je nak angin dan banyak complain dekat dia. kadang kesian juga dekat dia, tapi kenkadang emosi sampai dulu, tu yang banyak ragam. Saya harap awak bersabar ye dengan saya.

*LOVE YOU MORE*



So here, i am dedicated this song video for you my lovely hubby ! Muaahhh ! 

You Are The One – By Raef
I thought of this before over a million times
Who would’ve ever thought that it would be our time
I just know it, ‘cause you’re the one
It ain’t a selfish love
When I’m with you
You remind me of Allah
So I know it it’s true
I’ll just say it, you are the one

*Won’t you be my BFF and ever?
Won’t you be my partner aftter this world?
We’ll see it, when we believe it together
Dreams are meant to be, ‘ cause you’re the one for me

I never thought that I would ever feel this way
I ask Allah to bless you every single day
I’ll just say it, ‘cause you’re the one

And when times are tough, and we’ve got the world to see
Standing right beside you is where I want to be
I just know it, you are the one
( back to * )

I prayed about this just over a million times
Who would ever thought that I could call you mine
I just know it, ‘cause you’re the one

And when there’s grey in our hair and we’ve not much to do
I want to spend the rest of my days with you
Oh, don’t you know it
You are the one ( 2x )
Oh, won’t you be the one?

Comments

Post a Comment

Assalammualaikum , Sila tinggalkan komen anda . Jangan segan segan yew :)

Popular posts from this blog

Selamat Tinggal LC SRI Damansara , Selamat Datang Dzul Iman Selamat Khalifah

Setelah sekian lama tak menulis entry untuk blog. Hari ini ada rasa kerajinan sedikit untuk berkongsi perkembangan terbaru sekarang.. Hampir lima bulan juga aku berkhidmat mengajar di LC sri damansara .. Macam macam pengalaman dan kasih sayang aku dapat dekat sana.. Berat hati juga nak tinggalkan LC Sri Damansara, sebab aku dah mula sayang dan kenal ragam-ragam budak dekat sana. Walaupun sometimes mereka baik , mereka nakal tapi telatah mereka tetap buat aku sayang mereka.  Lagi-lagi budak daycare yang baby tu, sumpah mmg sayang gila dekat dorg. Akan tetapi nak buat macam mana demi masa depan , aku terpaksa quit then cari kerja ditempat yang baru.. Aku tukar kerja untuk kali ini bukan artas sebab suka-suka , tapi untuk memudahkan urusan aku lepas kahwin ni.. Encik Amsyah aku dapat kerja dekat area Kota Kemuning, so aku pun cari la kerja yang berhampiran dengan dia untuk mudah ktorg nak pindah lepas kahwin ni.. Ya allah! Kalau teringat about wedding ktorg, rasa scary sgt tggal two mon…

Little Caliph Sri Damansara

im love being teacher at here now. im feels so happy with them. Enjoy this picture.




New Kids Playard (13pcs + 1pc Door)

🐰New Kids Playard (13pcs + 1pc Door)
.
🍀13pcs + 1pc Door
🍀Material : Plastic
🍀Color : Colourful
🍀Player Age : 2-7 years old
🍀Advantage : Safe, durable, colorful,
easy assembly, easy storing
🍀Usage : Family, Kindergarten, Amusement
place, preschool
.
🎯HARGA : RM380
📦free POSTAGe SM,
. http://www.wasap.my/+60162623700/haisayanaktanyaharga .